Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Πώς τα ντόπια και ξένα παπαγαλάκια και τσιράκια του αστικού καπιταλιστικού συστήματος συκοφαντούν την εργατική τάξη της χώρας μας για να περάσουν τα σχέδια τους για την πλήρη υποταγή της στης ορέξεις του κεφαλαίου.


2 σχόλια:

  1. Έτσι όμορφα και απλά με φερέφωνα τα αστικά ΜΜΕ το ντόπιο και ξένο υπηρετικό προσωπικό του καπιταλιστικού συστήματος σπέρνει ανυπόστατες κατηγορίες εναντίων της εργατικής τάξης που παράγει τον πλούτο με στόχο την δημιουργία αντιπαλότητας μεταξύ της ώστε να την έχει συνέχεια διασπασμένη και να την χτυπάει συνεχώς ώστε να της αφαιρέσει κατακτήσεις δεκαετιών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε πάλι αυτό το Ναζιστικό απομεινάρι η Μέρκελ η σε διατεταγμένη υπηρεσία υπάλληλος των μονοπωλίων εκ των οποίον τα περισσότερα έχουν ανδρωθεί κατά την περίοδο του Β. Παγκοσμίου πολέμου με το αίμα αιχμαλώτων πολέμου... αυτό το μίασμα με μορφή ανθρώπου... όργανο όχι μόνον των μονοπωλίων που προανέφερα αλλά και αυτά άλλων δυνάμεων όπως των ΗΠΑ και της Αγγλίας που κέρδιζαν πουλώντας πρώτες ύλες και όπλα στου προγόνους ΝΑΖΙ αυτού του μιάσματος για να στήσουν την Χιτλερική μηχανή που αιματοκύλησε όλη την υφήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή